Reviews

Onze cliënten krijgen elke 3 maanden en bij afronding van een traject automatisch een vragenlijst per mail. Dit wordt voorgeschreven vanuit de zorgverzekeraars. Alle scores die de cliënten geven worden samengevat in een beoordeling per therapeut.

Het gemiddelde van deze beoordelingen over 2021, bedraagt 9.3 (op een schaal van 0 tot 10). De vragenlijst is ingevuld door 82 respondenten. (bron: PREM vragenlijsten/QDNA).

Enkele anonieme opmerkingen vanuit de PREM vragenlijst staan hieronder:

“Marc is zeer ervaren en enthousiast.”

“Marc begreep mijn kind volkomen en had haar ook door (inclusief nukken).”

“Mijn kind reageert heel goed op de therapie van Laurens Haxelmans.”

“De persoonlijke wijze van contact en communicatie waarmee op deskundige manier ondersteuning wordt gegeven, niet enkel aan mijn kinderen maar ook voor mij als moeder; ondersteuning voor gezin als geheel , echt top.”

“Deskundig, enthousiast, kindgerichte, holistische benadering, communicatief en op niveau!”

“De wijze van ondersteuning door Jeanette Haxelmans vind ik fantastisch.”

“Rolf is een hele enthousiaste en betrokken fysiotherapeut. Hij voelt heel goed aan wat mijn kind wel en niet fijn vindt en geeft mijn kind de ruimte om zichzelf te zijn.”

“Rolf praat met kinderen, niet over kinderen. Mijn kind voelt zich daarom gezien en gehoord, serieus genomen. Dit is een fijne plek voor kinderen. Rolf is natuurlijk ook heel deskundig op zijn vakgebied, maar het luisteren is het meest belangrijk.”