Kwaliteit

Wij vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Als fysiotherapeuten en kinderfysiotherapeuten zijn wij geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)en het BIG-register (Beroepen Individuele Gezondheidszorg). Ook staan wij geregistreerd in het register van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en jeugdgezondheidszorg (NVFK).

Nieuwe inzichten volgen elkaar in een hoog tempo op en deze zijn van invloed op de werkwijze in de kinderfysiotherapie. Door middel van deskundigheidsbevordering blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen en met wetenschappelijk onderbouwde onderzoeksinstrumenten.

We willen graag weten wat u van onze zorg en dienstverlening vindt. Of u nu tevreden of minder tevreden bent, het biedt aanknopingspunten om de kwaliteit verder te ontwikkelen. Zo kunnen wij weer beter adviseren, behandelen en begeleiden. Bij het afsluiten van de behandelepisode krijgt u per mail een enquete toegestuurd. Wij stellen het erg op prijs als u deze wilt invullen. Daarnaast vindt u in onze wachtkamer een ideeenbus voor al uw aan- of opmerkingen aangaande onze praktijk.

WGBO

Op de behandeling tussen u en uw fysiotherapeut is de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst) van toepassing. Dat betekent dat u als cliënt rechten heeft maar ook plichten. Zoals recht op duidelijk informatie van de fysiotherapeut en de plicht het volgen van de adviezen van de fysiotherapeut. Voor meer informatie vraagt u een fysiotherapeut, kijkt u op onze website of kijkt u op wetten.overheid.nl